Nieuws

Meld een probleem snel bij de gemeente

U als inwoner van de gemeente 's-Hertogenbosch kunt met uw smartphone eenvoudig en snel problemen die u buiten tegen komt doorgeven. Een losse stoeptegel, vernielingen of kapotte straatverlichting kunt u via de mobiele telefoon melden. Stuur een foto mee, zodat direct duidelijk is wat er aan de hand is. Op deze manier kunnen medewerkers van de afdeling beheer  sneller actie ondernemen om het probleem op te lossen. Medewerkers hoeven niet altijd meer op locatie te gaan kijken, op de foto is immers al duidelijk waar het om gaat.

Meer info op: http://www.buitenbeter.nl/

“West Presenteert” ( voorheen de Wijktafel Kruiskamp-Schutskamp )

Hallo betrokken bewoners,  verenigingen en organisaties.

Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen voor “West Presenteert”  ( voorheen de Wijktafel Kruiskamp-Schutskamp ) in SCC De Helftheuvel op donderdagavond 6 oktober. Inloop vanaf 19.45  en we starten om 20.00 uur.

Evenals de afgelopen keer starten we met enkele korte introductie mededelingen zogenaamde “pitches” waarin bewoners, instellingen, verenigingen  kenbaar kunnen maken wie ze zijn,  wat  ze doen en wat er binnenkort op hun programma staat .   Na deze korte sessie van in totaal een half uur kunt u nader kennis maken of  meer informatie vragen aan de deelnemers aan de ronde statafels achter in de zaal.  U krijgt daarbij  een drankje en een hapje.

Lees meer: “West Presenteert”  ( voorheen de Wijktafel Kruiskamp-Schutskamp )

Herinrichten openbare ruimte Zeeheldenbuurt

In 2014 is gestart met het opknappen van de openbare ruimte van de Schutskamp en de Kruiskamp. Nu wordt gestart met het volgende gedeelte in de Zeeheldenbuurt.

Periode: 21 maart tot en met april 2017

 

Lees meer: Herinrichten openbare ruimte Zeeheldenbuurt

Wijktafel

 

Wij nodigen u graag uit voor de komende Wijktafel onder de noemer “West Presenteert” op donderdag 16 juni in SCC De Helftheuvel. De start is om 20.00 uur.
De volgende onderwerpen komen ter sprake:

Lees meer: Wijktafel

Advertentie

Diverse links

Copyright © 2016. All Rights Reserved.