Ontmoeten

Een gratis WERELDREIS, gaat u mee?

Als u denkt dat u de grens over moet om iets van de wereld te zien, dan heeft  u het mis! U hoeft  uw eigen stad niet eens uit om te genieten van eten, muziek en vertier van over de hele wereld.

Op zaterdag 17 september is er het wijkfeest De Wereldreis in het Beatrixpark. Van 12:00 tot 19:00 uur kunt u gratis naar dit mooie feest komen en onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes genieten van kunst, theater, muziek en sport. De Wereldreis is een kleurrijk feest. We vieren samen de enorme culinaire en culturele diversiteit in onze wijk. Dat is bijvoorbeeld te zien aan het programma van de dag. De (voorlopige) lineup bestaat uit: Duketown Ladies, Prisiri met Antilliaanse muziek, Kees Verlaar, Smartlappenkoor Deuteren, Lian Khazoum, Angela Hexpoor, Trunksize Music, Lyobo 4 Christ met haar band en een groot optreden van de band Kasba. Dit alles mag u niet missen.

En er zijn er nog veel meer muziekstijlen!

Het wijktheater is ook volop aanwezig. Verderop in deze wijkkrant vindt u in het artikel over het wijktheater meer nieuws over De Wereldreis. Daarnaast zijn er marktkramen met eten uit alle windstreken en zijn er speciale kinder- en jongerenactiviteiten. Tenslotte kan ook de sportieve wijkbewoner zijn ei kwijt.

Verschillende sportverenigingen zullen hun aanbod onder de aandacht brengen en het is dan mogelijk om bijvoorbeeld een balletje mee te trappen of zelf eens een frisbee te gooien. Tijdens

De Wereldreis draait het vooral om ontmoeten. We ontmoeten, delen ervaringen en presenteren vol trots onze gevarieerde komaf én de wijk waarin we met zijn allen wonen. Met De Wereldreis willen we iedereen in Den Bosch West samenbrengen en laten zien wie er allemaal wonen en wat er allemaal gebeurt. Zo zijn er veel actieve vrijwilligers aanwezig en is er ruimte voor allerlei projecten en verenigingen uit Den Bosch West.

Als u komt leert u dus vanzelf de wijk waar u woont beter kennen. Misschien komt u er uw buren ook wel tegen of leert u nieuwe bewoners kennen.

Copyright © 2016. All Rights Reserved.